dilluns, 24 de febrer del 2014

CARNESTOLTES JA S'ACOSTA, ESTEU PREPARATS...

Benvolgudes famílies

L’AMPA de l’escola Sant Vicenç us vol agrair la magnífica participació en la rua del Carnestoltes que s’organitza al poble.

Aquest any som molta colla, més de 200 persones, per aquest motiu és molt important la col·laboració de tothom en tots els aspectes.

En el moment de la inscripció l’Ajuntament ens ha fet saber les recomanacions a seguir per la seguretat durant la rua de Carnestoltes, que us adjuntem per tal que tots els participants en tinguem coneixement.

El recorregut és el mateix que l’any passat, sortim de la plaça Espanya, direcció c/Eduardo Penya, Av. Secretari Canal, c/Gran, c/Carme Baldelló, c/Sant Joan i Plaça Clavé.

La sortida de la cercavila és a les 5 de la tarda del dissabte 1 de març.

Nosaltres quedem tothom a les 4 de la tarda davant de l’institut, ja que l’organització del Carnestoltes vol que a 2/4 de 5 siguem tots a la plaça Espanya per anar col·locant els participants al lloc corresponent.

Prèviament nosaltres també quedarem els següents dies i hores per acabar de muntar-ho tot:

Dimecres 26 de febrer de les 3 a 2/4 de 5 de la tarda:
A l’escola hi haurà membres de l’ampa per aclarir algun dubte del carnestoltes o de la disfressa.

Divendres 28 de febrer a partir de les 5 de la tarda:
Primers preparatius de la carrossa

Dissabte 1 de març a les 10 del matí
Preparació i decoració de la carrossa

I a les 12 del migdia assaig de la coreografia del ball d’entrada a la plaça.Moltes gràcies a tothom i molt bon Carnestoltes !!!!!!!Us adjuntem les mesures de seguretat recomanades des de l'Ajuntament, feu-li un cop d'ull!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada