QUÈ FEM?

Com a AMPA tenim adjudicades certes tasques que cal desenvolupar per al funcionament de l’escola i l’entorn educatiu, com és la participació al consell escolar i al consell escolar municipal, a la comissió municipal d’escolarització, al Pla Educatiu d’Entorn, reciclatge de llibres de text, etc.
D'altra banda, altres activitats que desenvolupem durant el curs són:

Activitats de l’AMPA durant el curs:

·  Setembre: Comencem el curs amb l’assemblea general de mares i pares
·  Octubre: Festa de benvinguda per a les famílies i nens de P3, P4 i P5
·  Novembre: Participació en la celebració de la castanyada de l’escola
·  Desembre: Els tioners porten el tió a l’escola. També ve el patge reial. I just abans de vacances de Nadal, l’AMPA ofereix una torrons, neules, i coca i xocolata el dia del concert de Nadal
·  Febrer: Carnestoltes. Des de l’AMPA s’organitza la disfressa de cada any i es participa a la rua de Carnestoltes del poble.
·  Abril: Per Sant Jordi, l’AMPA munta una parada de llibres per als nens -fent donació d’alguns exemplars per cada classe-, i també per a les famílies
·  Juny: Festa de primavera. És la festa de final de curs, organitzada per l’AMPA i amb diverses activitats, representacions, berenar i sopar. Aquest mes, l’AMPA també col·labora en la festa de final de primària, per als alumnes de 6è, oferint un aperitiu i una fotografia de record.

Tallers monogràfics: Durant el curs s’acostumen a organitzar alguns tallers monogràfics com pot ser un taller de grafitis, de pintura al pati, etc..